dimecres, 31 d’octubre del 2007

La miopia és perillosa

Avui us explico la història de “Pancho”, el ximpanzé mort a trets pels Mossos el 20 d'octubre passat a Riudellots de la Selva. Una història que hauria de fer que tractéssiu millor als animals miops... com jo.

“L'agent, un mosso d'esquadra, diu que el ximpanzé el va amenaçar, mentre que els propietaris de l'animal asseguren que el que el mosso va entendre per amenaça era només un símptoma de miopia. ¿Era necessari cosir-lo a trets? Per començar, el policia va tenir la mala fortuna de descarregar la pistola sobre un animal que tenia nom de persona: Pancho. Tot sembla indicar que era un ximpanzé dels bons. Era molt tranquil i famós: un dels seus treballs més sonats va ser un anunci que va fer per a McDonald's. Un animal al qual ningú voldria fer mal.”

(Extracte de la notícia publicada avui pel Periódico de Catalunya)

3 comentaris:

Unknown ha dit...

un minut de silenci pel pancho si us plau

Què t'anava a dir ha dit...

Una mica fort tot plegat. Deu fer yuyu que et vingui una bèstia d'aquesta magnitud cap a tu, pero disparar quatre trets és una mica massa fort. De totes maneres RIP

Xavier ha dit...

gràcies trillina i miquel per guardar respecte a la mort de Pancho en un dia com avui, Tots Sants. Per cert, a Verano Azul no moria Pancho; moria Chanquete. Salut!