dimarts, 23 d’octubre del 2007

Ja sóc aquí!

Fa 30 anys que Josep Tarradellas va pujar al balcó del Palau de la Generalitat i va pronunciar una frase per a la història: "Ciutadans de Catalunya... ja sóc aquí!". Tornava de l'exili i aquelles paraules van fer embogir la gent que omplia la plaça Sant Jaume, un indret que fins que el Barça va guanyar la seva primera copa d'Europa no va viure res semblant. En tot cas, jo em pregunto: ¿què diria avui Josep Tarradellas? La meva aposta és la següent: "Ciutadans de Catalunya... ens estan prenent el pèl!".

¿I tu, què en penses? Vinga va, mulla't i deixa-ho escrit en un comentari.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que hi havia una vegada un país, que es volia fer gran, i que de mica en mica ho està aconseguint.
Per tant no val a badar, perquè el Sr. Tarradellas, allá hon sigui n'estigui ben orgullós, de que després de 30 anys, i despres de diverses "dictadures", s'estigui a tot un seguit de nous plantejament.
I que per sopossat caldrà lluitar-ho moltísim, per acabar d'aconseguir-ho.
P.P.B.

Xavier ha dit...

anònim, gràcies pel comentari.

Anònim ha dit...

joooo ja no publico més d'anònim, amb el fàcil que era...ostres que l'anònim era jo no aquest pepebe. Bé jo crec que tarradelles diria: "Hola pives hay alguien? Me ponga un cortao porfi" Porquè esto es passeig de gràcia, oi? O si realment cregues en tot plegat fotria el camp cap algun poblet del su de França de manera voluntària...

Muntsa (he deixat de ser l'ànomim)

Xavier ha dit...

PPB, semblen les sigles d'un partit. si sabés com et dius potser et votaria i tot... ;)

muntsa, (ex anònim) gràcies per descobrir-te. He rigut amb "me ponga un cortao porfi".