dilluns, 15 d’octubre del 2007

Fira, Pets i descalcificadors

Aquests tres dies de Festa al Vendrell hem celebrat La Fira de Santa Teresa, una bona excusa per oblidar dies de la hispanitat i les guerres per apoderar-se de la bandera presumptament unificadora que fan dos partits nacionalistes espanyols. Per cert, pels que vau visitar els estands: ¿per què hi havia tantes empreses que oferien descalcificadors d’aigua? Hem passat de ser la fira de l’embotit a la fira del descalcificador; ¿us agrada el canvi?

En fi, La Fira és l’excusa per celebrar actes paral·lels que valen la pena. Entre aquests el gran concert d’Els Pets que servia per tancar la gira del seu disc “com anar al cel i tornar”.

Impressionant. En Gavaldà s’ha convertit en un monstre escènic. Domina el que passa sobre l’escenari i el que passa a baix. Ha reinventat el grup. L’ha fet créixer i fins i tot ha aconseguit que m’agradin cançons que tenia avorrides. Aquesta és una foto del moment en que cantava “pantalons curts i els genolls pelats” versió disco 2007.



Concert ple de sorpreses entre ells. Bona resposta del públic i “s’ha acabat” (feia tant que no la sentia en directe i “hospital del mar” una de les meves preferides.

I per canviar de tema, si us agrada llegir, aquí teniu un bon article publicat avui:http://paper.avui.cat/article/ultima/102479/post/festum/pestum.html

1 comentari:

Unknown ha dit...

Buajh! Un gran concert! Llàstima que sigui l'últim de la gira :(

Sanjuan, no et capto... un dia m'ho expliques lo del 183 que ja saps que soc curteta...