dijous, 1 de novembre del 2007

Tots Sants

Els que ahir vam fer castanyada vam anar contra l'ordre establert. Mantenir el "catalan way of life" en aquesta societat tan americanitzada és anar del revés però sóc tossut. No és fàcil imposar els panellets als caramels, els moniatos als esquelets i la castanyada al Halloween de PortAventura però cal intentar-ho. El dia de festa m'ha servit per navegar per la xarxa i trobar una petita perla. En el dia dels morts; un bloc força negre. M'ha agradat el bloc de l'Antoni Serra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi el que em fascina és que aquests "mega-papàs" que amb tant de "fascion" fan que la seva quitxalla celebri halloween anant a pidolar caramels per les cases de desconeguts veïns(i tocan allò que no sona al soferts veïns, que intenten sobreviure les seves miseries entre les invasions dels nens halloween, dels testimonis de geovà, del porta a porta electoral, i dels pintors sense mans dels calendaris de nadal entre d'altres) siguin els mateixos que la resta de l'any, ni accepten pidolaires, ni la presència de qualsevol altra "cultura" -per denominar-ho d'alguna manera- que la seva pròpia i el que troben tant bonic i enriquidor de Nova York, per exemple, aquesta "diversitat cultural" no la suportin al seu poble.
Conclusió: Halloween sí però "xinets" i "moros" als guettos neoyorkins... Visca la cònsola!!!!!

Xavier ha dit...

muntsa, estàs tan o més guerrera que l'Antoni Serra: bé! a casa les castanyes calentes encara guanyen als caramels. resistirem!