dijous, 8 de novembre del 2007

Catalans emprenyats

Jo sóc el 4.036. ¿I tu? ¿T’hi apuntes?
www.catalaemprenyat.cat

3 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Clar que si. A veure quan fem una mani i tallem alguna cosa.

Anònim ha dit...

...doncs Miquel, com sempre, no et veig a la llista....

Potser en lloc de dir al teu bloc "què t'anava a dir" li hauries de dir "tot allò que dic i no faig". O bé, "garlar per garlar"... O bé "així actua ciu".

No t'enfadis però és una realitat. MUAC

Anònim ha dit...

Mira xavier jo també estic emprenyada per això i per tant t'ho faig arribar encara que tu no ho hagis encetat:

Fer cremar els membres de PxC no és delicte!

L’apologia del genocidi ja no és delicte segons el Tribunal Constitucional. El Tribunal Constitucional de l’Estat Espanyol ha considerat que la Unió Europea no té raó en la seva lluita contra la xenofovia, i en canvi sí que la té el propietari de la llibreria Europa de Barcelona, el neonazi comdenant per l’Audiència de Barcelona i ex president del grup filo nazi “Círculo de Amigos de Europa” (Cedade).

El senyor que va incitar (o potser incita) els caps rapats que es mouen pel Barcelonés, pel cinturó de Barcelona, per Sabadell, Vic i tot Catalunya. L’inspirador de Plataforma per Catalunya (PxC).

El Tribunal Constitucional ha lliurat de la presso a un xenofov que treballa activament a Catalunya. El Tribunal Constitucional no considera que incitar la violència xenofova sigui un delicte. Incitar la violència segons aquest Tribunal és exercir la llibertat d’expressió.

Per aquest Tribunal l’important és la llibertat d’expressió i aquesta va per sobre de qualsevol apologia a la violència. Ben mira’t és fantàstic, ara ja podem dir fill de ... amb totes les lletres als membres del Tribunal Constitucional, o podem fer campanyes perque els pengin per les seves parts del “oso y el madroño”, o fer una campanya perquè els empal.lin. Podem fer apol.logia de tot: ja sabem que podem fer-ho, per l’Alt Tribunal ens empara la llibertat d’expressió. L’honorable Tribunal ens ha dit que sóm “a l’oeste” que només ens cal anar armats i disparar contra tothom que vulguem. Ara els de Vic, els de Mantlleu, els del Vendrell, directament podem demanar que matxuqin els liders de PxC, que els cremin per fer combustible orgànic i no gastar combustibles fòssils (com deia el processat de la llibreria Europa: “nuclears no: carbó semita”) ens empararà la llibertat d’expressió!

...M’agradarà veure quin veredicte en fa aquest “il.lustre Tribunal” del nostre Estatut. On serà a les hores la llibertat d’expressió?