dissabte, 24 de novembre del 2007

Ens fan fora

Primer paràgraf de l'article de Salvador Cardús d'ahir divendres a l'AVUI:

A empentes, potser, però a aquest país el faran independentista vulgues que no. I no tant per si els trens s'aturen, els túnels s'enfonsen o ens quedem a les fosques, sinó perquè, a més, se'n foten. Vull dir que el menyspreu pel nostre país s'ha descarat. I tot això no passa per cap descuit innocent. Els tres últims xàfecs de menyspreu -aquí, els vasos ja no vessen per una gota de més, sinó que la desconsideració l'aboquen a raig- els han protagonitzat la ministra Álvarez, el demagog Rajoy i un jutge de l'Audiència Nacional d'aquesta nació veïna que diu que no té nacionalistes. De fa un temps, anem a escandalera diària.

6 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Uf. No seran tan benevolents. No poden viure sense nosaltres. En el fons ens estimen.

campa ha dit...

No sé si vosaltres coneixeu un llibre del David Duran, del 1996, que es diu: "Cataconya, la via ridiculista d'accès a la independènicia". Si teniu oportunitat, llegiu-lo i veureu com el Salvador Cardús té força raó. Aquest llibre també ho proposava: fem el ridícul i els colonitzadors es cansaran de nosaltres.

Anònim ha dit...

Ei, he arribat aquí a través del blog del tècnic de les ulleres de pasta (un germà, més que un amic). He posat un vincle amb aquest blog en el meu (portadeservei.blogspot.com)
Gràcies!

Xavier ha dit...

miquel, segur que ens estimen?

campa, benvingut. agafo el consell i busco el llibre.

jordi, ja saps on sóc i gràcies pel vincle!

Anònim ha dit...

Benvolgu Salvador Cardús: de fa un temps no, de sempre...

Anònim ha dit...

Ei... a veure si escrius alguna cosa que ara ho miro força sovint i sempre em trobo "Ens fan fora". Salut!!!