dimecres, 14 de novembre del 2007

Llibertat d'expressió

Multar amb 3.000 euros els autors d’aquesta portada és gairebé una broma de mal gust. Si almenys haguessin rebaixat la multa fins als 2.500 euros, amb sort, i posant-se a la feina aquesta mateixa nit, d’aquí a 9 mesos Zapatero hauria pagat la multa.

Bromes a banda, ¿realment creieu que hem superat el període franquista quan en una societat, presumptament democràtica i lliure, cada dia s’emeten desenes d’hores de televisió amb presumptes periodistes esquitxant interioritats de persones privades i quan una publicació satírica fa una portada “tocant” la casa reial se’ls gira el món en contra? ¿Per què els “opinadors per la patilla” tenen dret a dir el que vulguin i carregar a tort i a dret -fins i tot contra la monarquia- i no els passa res? ¿Per què cremar una foto del rei és delicte i cremar-ne una de meva no? ¿Per què en Losantos ens insulta dia sí i dia també i a ell no li passa res de res? Si hi ha personatges intocables, no vivim en llibertat. Per això us proposo que em deixeu les vostres injúries, amb o sense fonament (com si fóssiu el Tomate), a la corona.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

eiiii.... que no sabieu que el Jimenez (Losantos) se les fa amb el Marichalar, i que el primer ha estat el motiu del divorci de la parella reial?
Ostres,ostres, que poc informats esteu els periodistes de debó! Segur que el Mariñas o el Angel David ja disposen d'aquesta informació.

Anònim ha dit...

¿per què ningú es fot amb la reina...? diuen que el iougurt grec se'l van inventar per a ella i la seva sequedat vaginal.

Xavier ha dit...

boxó! bo...!