dijous, 5 de març del 2009

I want to ride my bicycle

Li roben la bicicleta, la recupera a través d'internet i el lladre el felicita



Iván Yarza, un traductor de 34 anys, ha recuperat la bicicleta que li van robar al barri del Raval de Barcelona al setembre. Yarza la va trobar a la venda per internet. «La venia a 30 euros, i només les peces de la bicicleta ja costen, almenys, 800 euros», explica el propietari.

Quan Yarza ja es pensava que no recuperaria mai més la bicicleta, una amiga seva el va alertar a mitjan febrer que algú pretenia vendre a través d'un portal d'internet una bicicleta que semblava la seva. I, efectivament, era aquella. Yarza va prendre nota del nom i del telèfon del venedor i es va posar en contacte amb ell per concretar un dia per veure's. Amb la denúncia a la bossa, va acudir a la cita i s'hi va trobar un noi d'uns 18 anys d'origen àrab. Quan el noi va ensenyar-li la bicicleta per tancar el negoci, Yarza li va dir que aquella bicicleta era la seva i li va mostrar la denúncia. «Li va canviar la cara, però en comptes d'espantar-se, em va donar l'enhorabona, com si no tingués res a veure amb el robatori», explica el propietari. «Et felicito per haver-la trobat», li va dir el noi, que va fer mitja volta i va desaparèixer.
Notícia extreta d'El Punt.

2 comentaris:

adrià ha dit...

i?

Alegria De La Huerta ha dit...

Aquí les coses són més fàcils... et roben la bici el dissabte a la nit i el diumenge de matinada la trobes al pàrking del Mestalla el rastro o durant la nit te la venen mentre camines pel carrer cavalleros. Efectivament la poli passa de tot.