dijous, 4 de gener del 2007

La plaga del cap d'any 2

La moda dels SMS és com el Prestige, que va començar com un filet de plastilina i va acabar empantanegant tota la costa gallega. Aquí va la segona part del recull. Per la segona part n'he reservat algun de bèstia.

JUGANT AMB L'IDIOMA Aquí n'hi h posat dos. El que sabia que tard o d'hora arribaria: "Bon any catalans! Em fa goch an al dia d avui dunarvus la meva nadala via movil. Dasicharus pau, prusperidat, alegria i molta yoya. Al vostra prasiden, el Montilla". Gràcies David. I un de més original de la Núria: "Gon any gnou! Egstic plagtican per acabagme el gaim...;)". Òbviament el va enviar a mitja tarda del dia 31.

EL NOSTÀLGIC... El Manel va passar el Cap d'Any al llit. Potser va ser culpa del seu SMS que depèn a qui li enviïs enlloc de ser conya és realitat. Deia així: "Que la bendición de Dios descienda sobre todos vosotros y que el Señor ilumine a un militar de alta graduación que dé un golpe de estado y nos libre de rusos, rumanos, moros, maricones, lesbianas, gitanos, zapateros y gente de mal vivir y vuelva nuesta gloriosa España a ser lo que era. Os deseo feliz año nuevo desde el cielo: Francisco Franco".

...I EL BÈSTIA "Felicitar el Nadal i l'any nou per sms costa el mateix que apadrinar un nen marroquí. Per això et desitjo un bon Nadal i un feliç 2007". Aquest bèstia era el Jordi, no diré el cognom però sí que us explicaré que és de Sant Hilari Sacalm.