dimarts, 21 d’abril del 2009

Aprofitar el tirón

Dos exemples de com aprofitar el tirón. El primer en forma de vídeo. Susan Boyle és un fenomen a internet i això, els bons, ho saben aprofitar. El gran Jay Leno va fer això al seu show:



Un crack! Un altre exemple de la frase no normativa que encapçala aquest escrit és "Casal Rock". El nou programa de TV3 va aprofitar la punta d’audiència que cada setmana assoleix "Crackòvia" (ahir un 25,6% del share i 858.000 espectadors) per aconseguir una bona xifra: 599.000 espectadors i un 18,7% del share. Realment el programa és prou bo. Però, aguantarà? A vosaltres, què us va semblar? I encara una altra pregunta: vau reconèixer la veu en off?

6 comentaris:

Àngel ha dit...

Era en Buenafuente, no?

Xavier ha dit...

àngel, pozí!

Què t'anava a dir ha dit...

Molt xulo.

Anònim ha dit...

a mi em va agradar, potser n'hagués reduit la durada uns 10 minutets... Per mi, "casal rock" apart de les virtuts visuals que té (sobre tot en el muntatge) ens descobrirà un dels monstres musicals d'aquest país, el marc parrot... Una barreja de talent i generositat.

Xavier ha dit...

anònim, totalment d'acord. a mi se'm va fer un pèl llarg, però em va agradar. i en parrot és un crack encara que molts l'hagin ignorat des que es va treure la piga.

Albert Recasens ha dit...

Molt bé Casal Rock