dissabte, 3 de gener del 2009

Tercer balanç, sms

El resum és fàcil: menys quantitat i menys originalitat. Aquest any he rebut/enviat menys missatgets SMS per Cap d'Any i, a més a més, els textos eren menys originals/graciosos que altres 31 de desembre. Jo ho resumiria amb un clar: "la gent no està per hòsties". Les poques bromes virtuals han estat al voltant de la paraula crisi i excepte la d'un amic de Badalona -que hi va trobar el desllorigador- la resta no tenien aquell punt d'originalitat que acostumen a tenir els sms d'aquests dies.

Així, la majoria de missatges eren escuets i anaven al gra. I els que s'aventuraven a la literatura amb teclat telefònic apostaven clarament per una d'aquelles paraules-clixé que fan tanta ràbia: "desig". Tothom desitjava que es complissin els deitjos d'altri.

A banda del missatge arribat de Badalona, m'han agradat un parell de missatges personalitats: un de la República Independent de l'Eixample Esquerre de Barcelona i un altre d'un pare novell que viu a tocar de la Sagrada Família. I si pensàveu que us posaria els missatges aneu pel mal camí: ja us he dit que eren personalitzats.

Destacable també són els problemes d'idiomes del Sergi que em desitjava un "bon cul" per acabar reblant el text amb un italià macarrònic: "bon anno". I el més soprenent: el que arribava des de Vila-seca amb un poema: "vuits i nous i cartes que no lliguen". Fantàstic.

Per cert, odio la gent que s'estavia lletres fins i tot per dir-te "bn añ".

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Refrnt al ultm paragrf,si, s Vritat, tns raó, altrs anys la gnt scrivia misstgs llargs, prò cm ke ia crisis, hn dstalviar spais i lltrs...jejeje

bona ñ!!;D

Sceptil ha dit...

Ei, sanjuan! He acabat aquí de casualitat mentre buscava gitanes al google!

M'he llegit uns quants dels posts que has anat posant i mira, t'he ficat al RSS per tal d'anar seguint el que vas escribint, i suposo que aniré posant algún comentari de tant en tant :)

Apa, dew!

Gitanes Mola, Passa-ho!

JORDI BRU ha dit...

Xavier!!! Ara feia temps que no escrivia (llegir, et llegeixo sovint!).

Molt bon any nou!!!!

Jordi

http://jordibru.blogspot.com

Què t'anava a dir ha dit...

Tot això s'està perdent. La creativitat ja es ven a les botigues i només falta trobar allò que vols dir.

Xavier ha dit...

pepa, a kgr!

sceptil, benvingut i ja saps que: gitanes mola, passa-ho.

jordi, els teus comentaris sempre són benvinguts.

miquel, digue'm on en venen.

Vilas Pipol ha dit...

Ja sé que arribo tard per variar, però només vull demanar perdó per la part que em toca del post dels sms... ah! i bona resaca a tothom!