dimarts, 18 de novembre del 2008

Tot per no dur ulleres

Ja sé que estem en crisi i que la cosa no està per demanar (i menys des de Catalunya), però m'agradaria que els pressupostos de l'estat contempléssin una partida extraordinària per comprar unes ulleres a l'agent 8381 de l'Ajuntament de Valladolid. És una obra caritativa que pot ajudar a paliar la crisi. Aquest personatge (home o dona, no ho sé) m'ha posat una multa. Concretament m'ha clavat 150 euros i 4 punts del carnet per saltar-me un semàfor a la cruïlla de l'Avinguda Salamanca amb José Acosta. Va apuntar la matrícula i la multa ja és a casa. Però resulta que JO MAI HE ESTAT A VALLADOLID. Ni hi penso anar si tots els polis són tant sagaços.

Aquest agent policial ha perdut temps del seu treball, ha gastat un paper del seu bloc de multes, algun funcionari l'ha transcrit a l'ordinador i ha cercat les meves dades, han imprès la multa, l'han enviada per correu certificat, ha viatjat de Valladolid al Vendrell, un senyor de correus l'ha portada a casa, no hi era, ha gastat un paper de notificació, he hagut de perdre temps anant a correus, un funcionari ha estat 5 minuts buscant la carta que, segons ell, "me se debe haber traspapelao", he llegit la carta hi he hagut d'anar a l'asseguradora, una senyora (que tenia la taula plena d'expedients per fer) ha perdut 4 minuts de temps per atendre'm i començar a tramitar la reclamació, ha fet una fotocòpia i ha iniciat els tràmits. Segurament m'haurà de trucar, hauré de demanar a una altra persona que s'impliqui en el procés i em faci un justificant conforme aquell dia jo era a Catalunya. Aquesta persona haurà de demanar que li signin un responsalbe i jo l'hauré d'anar a buscar. Ho hauré de portar a la corredoria d'assegurances i aquests reenviar-ho a Valladolid i etcètera.

Senyors, és més fàcil comprar-li unes ulleres al subjecte inicial de tot plegat i estalviar-nos temps, diners i mals de cap. Si us plau: unes ulleres per l'agent 8381!

8 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Aixo passa perquè hi ha gent que encara no ho veu tot clar. El que si sabia era que eres català.

Albert Recasens ha dit...

Que fort! Si et serveix de consol a un parent meu li va arribar una multa de Barcelona a la matrícula del seu cotxe "por no llevar casco". Tot i que això ja fa uns 25 anys, amb la qual cosa vull dir que igual ja li han comprat les ulleres!

JORDI BRU ha dit...

Boníssim!!! El que encara no saps és que l'agent 8381 no existeix, Sanjuan!!!! ... però aixó t'ho notificaran per escrit quan el teu recurs arribi a Valladolid!!!!

Josep ha dit...

Sí, sí... i jo que m'ho crec...

Què hi feies tu a Valladolid? Amb qui estaves? Com ho feieu? Quant de temps fa que dura la vostra història!?

Confessa-ho tot, t'hem clixat!!

Oriol Esteve ha dit...

Je, je, je... Molt bo! Felicitats per tal pèrdua de temps (sobretot per haver-la transcrit).

Salut i humor!

Anònim ha dit...

Un dels millors relats que he llegit en els últims temps. Felicitats per la història, lamento l'argument. fran

Xavier ha dit...

miquel, no ho sabia.

albert, encara no li han comprat les ulleres i la cosa ja comença a passar de taca d'oli.

jordi, si no existeix l'agent, no existeix la multa?

josep, o investiguis més o m'arruinaràs la vida! jeje

sam, gràcies i benvingut al bloc.

fran, ja saps que la realitat sempre supera la ficció.

Josep ha dit...

Senyor San Juan:
avui en dia (practicament) no hi ha periodisme d'investigació.

Hi ha periodisme de filtració, periodisme d'opinió i periodisme de difamació.

Aquest últim és el que he perpetrat jo. Però de bon rotllo
;-))