dilluns, 11 de febrer del 2008

Virus

Ja el tinc. Sí, tota una vida evitant-los però ara ja el tinc dins l’ordinador. El meu PC està infectat per un troià que cap anti-virus aconsegueix eliminar. Per això, aquesta setmana més que mai, agraeixo que l’ordinador de la feina funcioni plenament i que ningú em cridi l’atenció quan miro el correu o actualitzo el bloc (potser perquè no ho saben, clar). Avui faré l’últim intent per eliminar-lo, sinó tocarà fer un “format”.




Si el capità Haddock tingués un PC enlloc de “mal llamp! diria... “malware!”

5 comentaris:

Becki ha dit...

Ais, aquests virus inoportuns i inapetents!!!

T'envio un petó dels que plouen al meu blog... per animar-te!

:-)

Anònim ha dit...

Comentali a ton cunyat, o al Vila's ells potser et poden ajudar... Encara que despres del que va fer amb l'aixeta de casa seva... no se, no se

Unknown ha dit...

has provet el kaspersky? Jo en tenia un de super bèstia i me'l va eliminar...
A més, hauries de tenir un bon firewall (que el de windows és pèssim) perque tot aixo no pugui ni entrar. A la feina fem servir el "comodo", és gratis i va de perles.
Bé, si ho vols provar, és el màxim en que et puc ajudar ;)

Vilas Pipol ha dit...

És el que sol passar quan tens grip i estàs tot el dia amorrat al portatil... o et penses que són maquines sense sentiments!

Ara en serio, dona-li Flumil per eliminar el virus, Ibuprofeno per baixar la temperatura del processador i una mica de xarop d'alfalfa al cavall de troya!

Ens veiem els dissabte, i ja saps... IF YOU NEED ME, CALL ME! jejeje Tu poses el portatil, jo poso les eines, martell, clau anglesa, i pala d'enterrar.

Xavier ha dit...

becki, moltes gràcies!

anònim, mon cunyat ja s'hi ha estat unes hores davant l'ordinador i al vila el cridaré quan tingui problemes amb l'aixeta ;)

trillina, tinc el kaspersky i és com el xiquito: "no puede, no puede".

vilas, potser un dia d'aquests et presento el meu ordinador a veure si establiu una relació d'amor estable.