divendres, 8 de febrer del 2008

Jubilat Vs Coixet

Isabel Coixet (la directora de cinema de les ulleres de pasta) dirigirà els tres espots de la campanya del PSOE per les eleccions del 9 de març. Pot semblar una bona notícia; almenys hi ha una mínima esperança que els, normalment, horribles espots electorals potser valdran la pena cinematogràficament. Però tota l’esperança se l’ha carregada, en unt res i no res, un jubilat. Només un. Es fa dir “El jubilado de Moratalaz” i en un magnífic pla seqüència, que ni Orson Welles al principi de “Sed de mal”, ha aconseguit el millor vídeo electoral de la història. ¿Quin sentit té Isabel Coixet després d’aquest vídeo? Si el veus una vegada no podràs deixar de cantar: “Zapatero, yo votaré por ti, yo votaré por ti, yo votaré por ti...”

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No té res a veure amb el que parlem però....Companys,

ANV no es pot presentar a les eleccions. Quina pena, oi? No em quadra en el meu concepte de democràcia...
Potser no els votariem pero s’han de poder presentar


PS. Només pel fet d’haver-te enviat un e-mail amb les sigles ANV pensa que et controlaran. Ho sento per la putada que t’he fet, però:

1. si reps aquest mail saps que te l’envia algú que et respecta professionalment i com a persona i amic.
2. no cal que el reenviis a ningú, però si ho fas...doncs, allà tu, et controlarà la DGP
3. Certes sigles les contola la DGP quan s’envien per mail. Quasevol tema vinculat al País Vasc és controlat. Si us PLAU ENVIEU ELS CORREUS UN A UN I BORREU LA FONT
4. Ptonets i bon cap de setmana!!!!!!!

PtNtS

Becki ha dit...

Xavi.... de frikisme n'és ple, el món... per déu!!!!
:-)
Petonssssssssssss!

Unknown ha dit...

Nomes puc dir...

Uau!!!

Xavier ha dit...

anònim, dóna la cara... a mi no em fa res que m'investiguin per dir que il·legalitzar un partit és una barbaritat en una democràcia. ho penso i ho defenso, i si cal escriure ANV en un text perquè ho sàpiguen doncs aquí ho tenen.

becki, tots som una mica frikis, ¿oi?

trillina, només puc dir: "la españa que yo quiero se parece a ti" ;-)=