dimarts, 12 de febrer del 2008

El CIS, l’enquesta i el 4x02

Amb els resultats de l’enquesta sobre Lost el CIS (Conclusions Inútils del Sanjuan) treu com a principal conclusió que els visitants d’aquest bloc que perden el temps votant a l’enquesta són una colla de frikis ja que el 52% confirmen estar enganxats a Lost. Tenint en compte que, a dia d’avui, això suposa descarregar-se capítols setmana d’internet i veure’ls en VOS la cosa encara té més mèrit. A més a més, es dóna la circumstància que ningú ha dit que s’ha perdut veient Lost, la qual cosa és un petit miracle. Un 35% no segueix la sèrie i un 11% només apreciaria la sèrie si hi sortís l’Antònio (bigoti inclòs) de Poblenou.

Si ets fan de Lost però no estàs al dia... no continuïs llegint.

Com que la majoria està penjada de Lost farem un petit comentari del capítol 4x02. Aquesta setmana hem descobert qui són els nous personatges que han arribat a la illa en l’helicòpter.

Charlotte Lewis, arqueòloga. Crec que és a la illa per la Iniciativa Dharma. Miles Straume, un paio estrany que pot parlar amb els morts (ai, que la cosa es complica) ¿Què ha vingut a fer a l’illa? ¿A fer-la petar amb en Jacob? Daniel Faraday “Dan”, físic amb un cognom que pot donar moltes pistes sobre la seva funció a l’illa. Frank Lapidus, pilot. Aquest condueix i prou, ¿no? I Naomi Dorrit era la cap d’expedició però ara ja és a l’altre barri. Què faran, doncs, els que venien amb ella.

El capítol, però, té uns dos minuts final de traca i mocador amb Benjamin Linus com a protagonista total i amb una actuació d’Òscar de Hollywood. A més té una frase final que dóna un gir a la trama com els que he trobat a faltar al 4x01: “I have a man on that boat”. Genial.

I dos comentaris finals. Primer. Si tinguéssiu en Ben a punta de pistola i us digués que té respostes a les vostres preguntes: ¿què és el primer que li preguntaríeu? Segur que el fum negre no seria la vostra primera opció, ¿oi? Locke perd la xaveta durant un moment. I segon. Al capítol 4x03 coneixerem un nou integrant dels “Oceanic six”. ¿Qui serà? S’admeten apostes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Miles Straume:
UN cazafantasmas a LOST? A veure com ho justifiquin i ho arreglen. LA RESTA... INCREIBLE... seguirem descarregant capítols i llegint els subtitols setmana rera setmana.

Isaac

Xavier ha dit...

isaac, quan vaig veure que parlava amb els morts vaig pensar "ai, que això s'està complicant" però els dono un vot de confiança. ell, com tothom en aquella illa té una missió. Per cert, la meva aposta és: Sayid és un dels Oceanic six.

Vilas Pipol ha dit...

Tiu! m'ho acabes de treure de la punta dels dits! Lo del Sayid, és clar!
La Mireia s'ho està pensant ara... diu que el Sawyer o el marroquí (suposo que es refereix al Sayid també jajaja)
Saludu Cordiales Crack!

Xavier ha dit...

vilas, que el Sayid surt de la illa ho tinc claríssim (aquesta nit ho sabran els americans, demà nosaltres) en Sawyer ja no ho tinc tan clar. ah, i digues-li a mireia que Sayid no es marroquí, és iraquià. ;-)