dimarts, 5 de febrer del 2008

Cada vegada menys perdut

Si no has vist el capítol 4x01 no ho llegeixis.

La primera impressió del capítol 4x01 és que és el pitjor inici de temporada de Lost. Estava acostumat als girs de trama al principi de temporada (l’escotilla a la segona temporada i el poble dels altres a la tercera). Clar que amb el gir que fa la trama a l’últim capítol de la tercera temporada la cosa estava complicada. Amb tot, m’ho he passat teta. El protagonista d’aquest primer capítol titulat “The beginning of the end” (frase que diu en Ben a l’últim capítol de la tercera temporada quan en Jack truca al vaixell que els ha de rescatar) és Hurley.

El principal és que sabem que de l’illa n’han sortit sis persones. Ho diu en Hurley quan el deté la policia: “I am one of the Oceanic six”. Per tant són ell, en Jack, la Kate i tres més... ¿Qui? S’admeten apostes.

A la illa han començat les desconfiances entre els que creuen que Naomi i els seus venen a rescatar-los i els que no ho tenen clar i prefereixen refugiar-se. Locke és el líder dels desconfiats i això fa que Jack li arribi a disparar... per sort la pistola no estava carregada. ¿Què t’està passant Jack?

Per cert que, anant a buscar a Jack i companyia, Hurley es perd per la selva i troba la cabana de Jacob. S’hi acosta. Mira per la finestra i a dins (si fas el friki i poses el pause) s’hi veu clarament en doctor Cristhian Shepard, el pare d’en Jack. També es veu un primer pla d’un ull que sembla del Locke però també podria ser en Mikhail.

Hurley està boig. Suposo que per tot el que ha passat en sortir de l’illa i perquè els que han escapat amaguen un secret. De fet, quan el policia que l’interroga li diu que coneixia l’Ana Lucía, Hurley diu que no en sap res. Mentida! El tornen a ingressar a un centre mental on el visiten tres persones. Un presumpte advocat de la companyia Oceanic que es diu Matthew i que veurem més perquè és un dels fitxatges de la nova temporada. En Charlie (que té pinta d’al·lucinació) però que li diu “They need you”. I en Jack, que cada vegada fa de més dolent ja que només el va a visitar per saber si ha xerrat el secret. Em quedo amb un moment de la conversa. Hurley li diu que han de tornar a la illa. Jack li diu que això no passarà mai i Hurley li contesta: “Never say never, dude”.

3 comentaris:

Vilas Pipol ha dit...

Bandarra ja vas avançat!
Jo prefereixo esperar que el tradueixin, ja que el meu nivell després del "home english" és pèssim, i encara haig d'aprendre a llegir els subtitols... com deien els del tomaquet, uy uy uy! quins nervis!

Anònim ha dit...

no vull fer cap mena de suposició. Només tinc ganes de veure el proper capítol. Jo estava acostumat a veure molts capítols seguits i ara m'hauré d'esperar. Només un per setmana. BUFF!

Isaac

Xavier ha dit...

vilas, si realment estàs enganxat el tema dels subtítols se supera ràpid. prova-ho.

isaac, jo també tinc ganes de veure el proper capítol. veure'l de setmana en setmana es fa dur...