dissabte, 4 de setembre del 2010

COM m'agrada la ràdio!

Aquesta temporada, a banda de continuar a BFN (el millor programa que hi ha), torno a fer ràdio! És a COM Ràdio i ho faig dins el programa El dia. El responsable que torni a posar-me darrere un microfòn és l'Albert Vico, un d'aquells paios que formen part d'una generació de grans professionals que la ràdio d'aquest país no s'ha de deixar perdre.

A la COM m'hi podreu trobar tots els dimecres entre dos quarts de dues i les dues del migdia. En números seria més o menys així: 13:30h-14:00h. Allà m'hi trobareu fent una secció que hem titulat: "Converses amb la meva filla". I sí, el títol no enganya; hi explico les converses (ara per ara, monòlegs perquè encara no parla i per tant no té dret a rèplica) que mantinc amb la meva filla. Reflexions divertides sobre el dia a dia d'un pare primerenc.

Ja sabeu on sóc!

Salut i bona ràdio!

5 comentaris:

Becki ha dit...

Intentaré escoltar-te avui mateix!!!!!!!!!!!!!!! :)

Felicitats, Sanjuan, per tot... :P

Anònim ha dit...

Enhorabona!
Feia temps que no passava pel bloc. Com que t'havies oblidat d'escriure. Veig que l'has remodelat. Només un petit comentari: No es veu el teu cognom sencer ni la paraula periodista sencera.
Rosa Maria.

Xavier ha dit...

becki, gràcies!

rosa maria, no m'he oblidat d'escriure. només que l'estiu m'he dedicat a viure!

Belen ha dit...

Ostres, Xavi, dona-li records al Vico de la Belén de la Facu, la que pringava fent de tècnica d'Audiovisuals (i q encara pringo...)i li dius que si sap algo de Dalet i com dilapidar-lo q es passi pel soterrani -1 de la Facu, l'esperarem amb els braços oberts!!!
Una abraçada per a tu i enhorabona per la nena! Jo en tinc una de 4 anys i és lo més llest q ha parit mare (q soy yo!) i un d'un mes o sigui q si necessites temes per monòlegs te'n dic uns quants!!!
Petooons!!!

Xavier ha dit...

belen, transmetré el missatge al gran vico. jo també tinc records d'aquest soterrani -1 de valldonzella. :)

felicitats per la doble maternitat. realment és una experiència única. i si vols que parli d'algun tema en concret només m'ho has de dir. estic obert a propostes.