dijous, 21 de maig del 2009

Visc a Europa!

Avui comença la campanya electoral europea amb un objectiu clar: em volen espantar. Volen que tingui por i que això em faci anar a votar. Vas bé, cirerer! Amb mi no podreu! La campanya electoral de les eleccions europees tindrà l’efecte contrari que pretén. Primer amb l’anunci institucional replet de notícies falses.


I ara també amb l’espot dels socialistes farcidet de tolerància.


Està clar que amb anuncis com aquests no van enlloc. Apel•lar a la por no em convenç. El que vull saber és què faran i com ho faran. I quan algú ven por enlloc d’esperança no me’n refio.

I com diria el Montilla polonès: Visca Europa! Visc a Europa!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agrada molt la teva nova imatge del blog, però.....estic indignada, no figuro a la teva llista de blogs.... punt negatiu sanju!!!;P

Xavier ha dit...

ooops! són les presses a l'hora de canviar el disseny del bloc. ja està solucionat. encara he de retocar moltes cosetes del disseny que no m'agraden i afegir alguns blocs més a la llista. apa, el teu ja hi és i quan tingui unes horetes continuaré retocant el disseny.

Què t'anava a dir ha dit...

On esta europa? no la conec

Anònim ha dit...

jijiji d'aixo se'n diu presio!!!!! Un día d'aquests m'expliques con ho fas que jo tambe fa dies que penso en donar-li una altre cara al blog!!!:D