dijous, 9 d’octubre del 2008

Sempre hi ha una altra perspectiva

Crisi. Sí, crisi. Crisi per aquí i crisi per allà. I tot el punyetero dia parlant de la punyetera crisi. I sí, n’hi ha. Ja ho sé. Ja ho noto. I tot el que diem de la crisi és negatiu. Però sempre hi ha algú que ho veu diferent: els japonesos. Val, potser sí que estic obsessionat amb el Japó però atenció a la paraula crisi en japonès:

Així d’entrada dius: val, i què? Doncs que els dos caràcters que formen la ditxosa paraula són: 危 que vol dir perill i 機 que significa oportunitat. Hi ha moltes maneres d’afrontar una crisi. I una és aquesta. Sayonara.

Per als malalts del Japó com jo: www.kirainet.com

2 comentaris:

Albert Recasens ha dit...

Hola Xavi! M'encanta el teu blog pero avui es la primera vegada que hi escric. Estic totalment d'acord amb tu, quina pallissa amb la puta crisi! Jo el que fi es que quan sento la paraula crisi m'imagino mentalment la paraula canviant les "i" per "$". Serveix de res? Dons no ho se, segons la llei de l'atracció de molt, segons d'altres de res però pel que costa! És una bona i divertida manera de superar aquesta pallissa mediàtica de la crisi. Una abraçada, crack!

Xavier ha dit...

albert, benvingut i ara que ja t'has tret la timidesa de sobre: comenta quan vulguis!