dimecres, 22 d’octubre del 2008

Agüel·los

Aviat els concerts de rock no es faran ni als estadis, ni als camps de futbol, ni a pavellons, ni a les places dels pobles. Aviat s’hauran de fer als geriàtrics. Atenció a la llista d’agüel·los que no pleguen mai. Comencem per AC/DC que després de vuit anys de pausa tenen nou disc: “Black ice”. Encara que tothom els vulgui anar a veure, ja no són el que eren. Pitjor és Tina Turner que ha tornat a treure un recopilatori! Dos temes nous i la resta un refregit més. Quines penques! Està a punt de fer 70 anys i treu disc i comença gira. Tina, plega o aviat seràs només “the rest”. I el que faltava pel duro: Boy George que, per acabar de fer llàstima, va i ens proposa una cançó que ha titulat: “yes, we can”. No, you can’t.

6 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Si a la residencia de la muntanyeta o al centre de dia que estan molt propers a les mates.

Albert Recasens ha dit...

Penso que no hauriem de caure en l'error de criticar senzillament per l'edat sinó pel que aporten al món musical (no dic que sigui el cas).
En general seria interessant fer crítiques per l'aportació musical que no per l'edat. Hi ha mil exemples de grups joves que no aporten res al panorama i en canvi hi ha gent gran que tenen molt a dir. (no descobreixo res dient que l'experiència és un grau) com per exemple en George Martin i la seva última producció beatleiana: "Love", tot una obra mestre!
Salut!

Anònim ha dit...

nen, que estem de mala llet??!jejeje
Estic dacord amb el tema de recopilatoris, potser que fagin algo nou no??

jo personalment, m´agraden els AC/DC i ja tinc les entrades per al concert, no hi he anat mai, però crec que serà la repera.només per veure el show que fan ja val la pena!! i la Tina, aiii la Tina, quin tros de dona, només espero que la minifaldilla la deixi a casa!! los clasicos de la musica nunca mueren!!

JORDI BRU ha dit...

Sanjuan, t'has deixat als Queen!!!

Xavier ha dit...

albert, no generalitzo parlo d'aquests en concret i sempre amb ironia. els músics també sou corporativistes?

pepa, al concert dels ac/dc només cantaràs els temes mítics.

jordi, ho he fet expressament. és el meu grup fetitxe i això que fan amb el paul rodgers ho vaig anar a veure fa dos o tres anys i és una estafa.

Anònim ha dit...

A veure, els ac/dc....
Passen els anys i tot canvia irremeiablement, bé, tot, tot, potser no, oi Benet XVI?
No volem valorar lagent gran, la saviesa que procura la experiencia.
Jo vull fer-me gran amb els Young i companyia i anar al concert amb 75 tacos si la prostata no em puteja.
FOR THOSE ABOUT TO ROCK....I SALUTE YOU!!!!!