divendres, 19 de setembre del 2008

Vivaldi perd royalties

La notícia d’aquest mes de setembre no és la crisi. La NOTÍCIA en majúscules és que Renfe ha decidit treure el fil musical del seus trens de rodalies. Bien! Els soferts viatgers deixarem d’escoltar un dia i un altre les quatre estacions de Vivaldi o el Concierto de Aranjuez. Feia 15 anys que tenien posat el fil musical i crec que el primer dia se’ls va encallar la cinta de caset i mai més la van treure... fins ara. Diuen que la proliferació dels mp3 i la valoració negativa dels viatgers els han fet prendre aquesta decisió. Per variar, la Renfe triga. Aquest cop triga a saber que la música que posaven era una merda com una casa de pagès. Vivaldi s’ho va currar, però posar-lo cada dia fins a la sacietat només pot tenir sentit si ets parent seu i cobres royalties.

2 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Ja hi ha prou xivarri en els trens per posar música.

Josep ha dit...

S'equivoca vostè. Els directius de RENFE són accionistes de les principals fàbriques d'MP3, Ipods i d'altres aparells per a protegir els nostres timpans de la contaminació acústica provocada per la pròpia RENFE.

Faça vostè memòria: fa 16 anys, ans de l'atac decibèl·lic al tren, quanta gent passejava amb els auriculars posats? Només quatre adolescents!