dimecres, 24 de setembre del 2008

Sembla que interessen

Aquí ens costa aguantar una campanya electoral de dues setmanes; la trobem pesada. Quan fa massa dies que es parla d’Estatut, finançament, crisi o front comú pensem que el tema està suat. En canvi, aguantem i ens interessa seguir les eleccions nord-americanes amb tot el que comporta. Escollir candidats als dos partits majoritaris. L’interminable procés de primàries Demòcrates i Republicanes. Ara la pre-campanya i ben aviat la campanya electoral, els comicis i la presa de possessió. Ens ho empassarem tot. Els catalans som així.

El CIS (Conclusions Inútils del Sanjuan) analitza l’enquesta i se sorprèn que el 42% mostri interès i segueixi les eleccions nord-americanes. A aquest percentatge s’hi suma un 28% que també les segueix, tot i que decebut, perquè la seva aposta era un duel Hillary Vs Giulani. I, per si això fos poc, un 14% més assegura que ha seguit de prop les eleccions del Pakistàn, és a dir, que són uns forofos de la informació internacional. Total, la gran majoria s’interessa per la política internacional i només un irrisori 28% de la població afirma que l'importa un rave.

Amb tot, la principal conclusió del CIS és que l’eina de les enquestes de Blogspot és una autèntica merda. Perquè si sumes els percentatges surt una participació del 105%. Visca!

Recordem l'enquesta:
Les eleccions nord-americanes...?

Passen massa lluny: 0%
M’interessen i les segueixo: 42%
M’importen un rave: 28%
Jo era de Hillary i Giulani: 21%
He seguit de prop les del Pakistàn: 14%

3 comentaris:

JORDI BRU ha dit...

La interpretació és molt fàcil: si la cosa passa "a casa", no ens interessa. Si la cosa passa "a fora", és la òstia d'interessant!! Vindria a ser com el periodisme, que valorem als de "casa" quan marxen a Madrid a treballar!!! És el que tenim en aquest país!
Com volem que ens valorin si no ens valorem nosaltres???

Amén!

Jordi Bru

Què t'anava a dir ha dit...

El que allà passarà és molt important per tots nosaltres, però no ho segueixo ni m'importa. Guanyi qui guanyi es deixaran portar pels interessos de les grans empreses.

Nàufrag ha dit...

Brutal el 105%. Segur que els de Florida han trucat les paperetes.