diumenge, 14 de setembre del 2008

El CIS i la senyera

El CIS (Conclusions Inútils del Sanjuan) ja té a punt la valoració de la primera enquesta després de l’estiu. La principal conclusió és que la majoria de gent que ha votat no és del Vendrell. Bàsicament perquè el 50% ha dit que va penjar la senyera i al Vendrell en vaig veure 1 a cada 100 balcons, això sent optimista. Per tant, també podem concloure que el 27% dels lectors són vendrellencs, perquè no han penjat la senyera, com cada any.

El CIS també afirma que aquesta enquesta d’ampli abast (18 votacions) serveix per confirmar la teoria que els extrems es toquen ja que tant l’estelada com l’espanyola han obtingut un 5% de representació (el mínim necessari per entrar a la Generalitat Valenciana).

Per últim, val a dir que només un 11% dels votants sabran interpretar l’enquesta. Ja que davant d’aquests resultats només es pot tenir una actitud de perplexitat.

Penjo els resultats de l'enquesta: ¿Penjaràs la senyera?

Sí, com cada any: 50%
No, com cada any: 27%
Estic perplex i no estic per hòsties: 11%
Penjaré l’estelada pel centenari: 5%
Jo penjaré l’espanyola: 5%

4 comentaris:

Nàufrag ha dit...

Bé, en realitat la població no és representativa del Vendrell sinó dels vendrellencs lectors de blocs en català. En aquest cas la dada del 50% és perfectament compatible amb el 1% real observat sobre TOTA la població del Vendrell :-)

Vaya peligro els periodistes amb les estadístiques... :-P

Anònim ha dit...

Bé, per a enquestes importants, la que tinc jo en el meu blog:
http://descans.blogspot.com/

No és que vullga fer autobombo, ni tan sols autocites. Ni tan sols ix a la llista el Penedès!

Anònim ha dit...

Que el concert de l´11 de setembre de 2008 al Liceu i a TV3 sigui Marina Rosell també és com per quedar-se una mica perplexe.

En fi... algun dia evolucionarem, espero

Xavier ha dit...

nàufrag, dónam una estadística i et demostro el que vulguis.

punk, ja he votat a la teva enquesta. endavant amb el bloc!

candi, si parlem de penjar senyeres i tu parles de la Marina, ¿què he de pensar? que el que tu penjaries seria la Marina Rossell? Ai...