dijous, 24 de juliol del 2008

Portants d’Honor

Avui és el dia. Avui quatre vendrellencs assumiran el repte de ser els primers Portants d’Honor de Santa Anna; la figura creada aquest any per algunes ments lúcides de la Comissió de Cercavila. És l’acte previ a l’inici de la Festa Major. Els seus noms són: Xavier Inglès, Quim Tomàs, Ció Pallarès i Jaume Vallès. Quatre vendrellencs que han fet moltes coses per la vila i que es mereixen un homenatge com aquest. Ells portaran Santa Anna el dia de la patrona mentre tots els grups de cultura ballaran a l’hora. Serà fantàstic, n’estic segur. De moment, avui, els investiran com a Portants d’Honor i fins el dia 28 (dia del gos) tindran el rang d’autoritat de la Vila.

5 comentaris:

adrià ha dit...

Un bon exemple de com una iniciativa popular pot arribar a ser reconeguda per una institució.

Nàufrag ha dit...

Ostres quins invents més xul·los que us munteu. I aquestes autoritats tindran també derecho de pernada? A veure si els hereus i les pubilles s'hauran d'amagar sota les orquestres...

Què t'anava a dir ha dit...

Està bé la proposta, encara que la veig una mica carrinclona. A part de portar la Santa haurien de fer alguna cosa més original. A la proposta li falta trempera i també s'hauria d'actualitzar amb els nous temps.

Anònim ha dit...

COLLONADES!!

Per a vendrellencs d'honor:

-Xavier Vendrell i el mètode n'draghetta de gestionar els càrrecs de confiança

-Francesc Vendrell i la seua frase "plego amb el Josep Piqué. Quan resolgui la meva situació laboral dimitiré de tot". I ja fa un any, quin gran plotronaire!!

En fi, per a Santa Passejada, la que faran els marxistes (de Marxa Atlètica) dels Eurogaymes. Mmm... quin ritme de natges... mmm

Xavier ha dit...

adrià, visca AQUEST Vendrell!

nàufrag, quan van desmuntar l'escenari de la rambla van trobar-hi set pubilles amagades.

miquel, tot i ser d'albinyana tens el caràcter 100% vendrellenc d'antes.

punk, el món és ple de collonades. Visca les collonades! De fet, fer un bloc i escriure-hi és una collonada, i de les grosses!