dimarts, 27 de maig del 2008

Renegociar

No hi ha cosa més estúpida que renegociar. ¿Si no ho tenies clar per què coi acceptaves quan vam negociar? Si hem quedat en una cosa, ¿per què collons em canvies ara les condicions? Algú hauria d’agafar la paraula "renegociar" i aixafar-la. Cagar-s’hi a sobre. Fotre-li foc i eliminar-la de la capa de la Terra. Hauríem de passar tots per l’hospital i que ens trepanessin el cap just en el punt del cervell on hi ha el llenguatge i que la incisió penetrés fins al lloc que ocupa la paraula “renegociar” i succionar la massa encefàlica justa perquè l’oblidéssim per complert.

Vam estar dos anys negociat el puto-estatut perquè ara haguem de tornar a seure a renegociar sobre allò que ja havíem pactat. I aquest és només un exemple. Llegeixo a la pàgina 12 de l’Avui: “Anem cap a la mediocritat si no aturem aquest instint destructiu“. Doncs això.

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

Crec que el terme" puto-estatut" és una de les millors definicions que podem trobar perquè ha estat més retocat i el que li espera que una puta de rotonda de Calafell.