dilluns, 3 de març del 2008

Ràdio-enquesta

Jo treballo aquí dins:



Aquesta setmana l'enquesta no serà de votar sinó d'opinar. ¿Què escoltes a la "arradio" i per què? Responeu, si voleu, amb un comentari.

PS. Es tracta de respondre amb sinceritat no de fer la rosca. Ho dic per si decàs.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins fa un parell de mesos acostumava a escoltar al xavier Bosch i deprés al Basté tot mandrejant els matins abans d'anar a treballar a les nou, però des d'aleshores he redescobert el Bassas i sobretot l'Anigmarius... (que gran)

Després a la feina soc molt fidel a ICatfm.

Sempre que puc al migdia (realment son poques vegades i ho escolto la repetició de la una de la nit)m'enganxo al programa que Catalunya es mereix...

Ah! i menció especial a la Primera Pedra del gran Jordi Margarit que m'ajuda a despertar els dissabtes que toca treballar...

Ben mmirat son unes 10hores de radio fent companyia de fons al dia... deu ni do!

Jo-Sep

adrià ha dit...

Doncs jo faig bastant zapping radiofònic. Al matí escolto depèn del dia el bassas, també escolto ona fm que em fan riure i si m'he de llevar escolto ràdio el vendrell, la rambla, així segur que no agunto molt... Després al migdia escolto a troços el grasset, i si vaig en cotxe escolto l'on vols anar a parar i no pas per ensabonar sinó perquè és quasibé l'únic que s'agafa amb el meu cotxe. he de reconeixer que m'agradava molt més el clapés quan era a catradio. i al vespre m'agrada el programa d'autoajuda aquest de catradio, i el barril, quin crack! m'encanta el tàndem barril oller i la manera que ténen d'omplir la ràdio. a la nit no faig massa ràdio m'he cansat força del marujeo del barça, i quan no puc dormir escolto el magnífic programa què de què. per cert algú pot explicar com baixar-se programes en mp3 de la web de catràdio?

adrià

Anònim ha dit...

Muntsa ha dit:

Jo també faig zaping i sóc relativament infidel a les emisores. M'agrada la RAC 1, de 12 a 14H,amb el minoria absoluta, hi ha dies que engego el matí amb el Francino (a més de guapot és de Tarragona i ho fa bé, encara que parli rarot, oi?) i d'altres amb el Bassas (que no és guapet, i pel meu gust una mica massa catolic però del milloret en aquella primarenca hora del matí, i en la llengua que em desperta: la meva)M'enganxo com una ximple amb el Llucià Ferré, no puc evitar-ho, i de vegades penso que per edat no em toca! i també en ocasions enganxo el Joan Barril sobretot si torno tard de la feina, abans el sentia a la COM als matins... M'encanta la múscia dels Brascht.
Entremig: noticiaris de tota mena, de tot una mica, menys el Jimenez que em ratlla (i ho dic perquè l'he escoltat) i les radios provincianes...escolto molt i molt...sóc una mica radioadicte!!!!! Déu ser que ja tinc una edat i que la primera que vaig tenir va ser als 11 anys i des de les hores putinejo les ondes amb un dit ;)

Anònim ha dit...

La muntsa obre un tema força interessant, quins aparells de ràdio teniu o heu tingut... jo ara per ara en tinc força però un de curiós una ràdio de dutxa que vaig comprar al muji.

adrià

Xavier ha dit...

Jo-Sep, adrià i muntsa, moltes gràcies per les vostres respostes detalladíssimes. la resta podeu contniuar responent com gestioneu la vostra radio-adicció.

Unknown ha dit...

Escolto sobretot RAC1, i a la feina iCatfm. I no faig gaire més zapping, la veritat.

Xavier ha dit...

doc moriarty, benvingut! gràcies per participar a l'enquesta. ¿si la ràdio del cotxe tingués comandament a distància faria més zàping?