dijous, 20 de desembre del 2007

El principi de Peter no és "P"

El principi de Peter és aquell que diu que, en l'àmbit professional, tothom qui demostra vàlua és promogut a una responsabilitat superior fins a arribar a aquella en la qual és incompetent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira Xavi, ja saps que t'adoro,però no hi estic d'acord...ho estava quan a determinada gent se l'apùjava un grao, però quan a un botiger, amb tot el respecte del món el convertim en assessosr tècnic? i quan l'adroguer fa de regidor i a sobre s'ho creu? i a més d'urbanisme? Tant de bo seguixi imperant la llei de Peters perquè voldria dir que la gent només puja un grao... no tropezientos...i si en parlessim d'aquest tema?. Com pot ser que als tècnics de debó se'ls vilipendiï i que a als somines matadets se'ls pagui un sou de 64.000€

































e el seu. El fotut és quan són els 3.895 graonsper sobre, oi?

Xavier ha dit...

muntsa, ja saps que m'agraden els teus comentaris però jo tampoc estic d'acord amb tu. dues apreciacions. 1, has volgut aplicar el principi de peter a la política local i si el llegeixes diu "en l'àmbit professional"... quan un botiguer o una professora volen dirigir un poble canvien el seu àmbit professional i llavors el principi pot no funcionar. 2, però fins i tot en aquests casos es podria aplicar ja que quan a un sòmines (com tu dius) se li dóna una responsabilitat superior acaba sent incompetent. i el principi es torna a complir... crec.