dimarts, 12 de desembre del 2006

Semblem imbècils

La néta del dictador Francisco Franco, Carmen Martínez Bordiu, cobra 42.000 euros per aparició al "Mira quién baila" de TVE. L'han fotuda fora just al penúltim programa... quina casualitat! Només queda la gala final on hi seran tots els participants. I ella i els seus 42.000 euros no hi faltaran. Quina barra!

Fins al moment la "ballarina" porta 8 gales i, com dirien les hostesses de l'1,2,3 calculadora en mà: podem assegurar que la néta del dictador espanyol que va provocar un cop d'estat i una Guerra Civil s'ha embutxacat a costa de les arques suposadament democràtiques d'aquest país un total de 336.000 euros (per als que encara pensem en peles vindrien a ser 56 milions de les antigues pessetes). ¿Us imagineu la filla de Pinochet fent saltirons a la televisió pública xilena? Sincerament: jo no.





Per si la vostra ment és més perversa que la meva us deixo aquesta foto de la filla del dictador Pinochet perquè penseu com quedaria amb trajo blau de la Bordiu. ADVERTÈNCIA: No hi penseu massa o tindreu malsons.