diumenge, 21 de novembre del 2010

Bon tracte

A la feina som professionals. Tractem a la gent bé i amb consideració; als que ens cauen millor i als que potser no tant. Tots mereixen un respecte. Tots venen al programa perquè han fet alguna cosa i, per tant, els reconeixem el seu talent. Les entrevistes sempre són a favor i si hi ha alguna cosa que pensem que pot incomodar el convidat abans li consultem si li ve de gust jugar amb nosaltres. És el que toca. És el nostre estil. És la nostra manera de ser i de fer.

Fa temps que penso que hi ha programes on les coses no són d'aquesta manera. Les coses els van bé (i me n'alegro) però era qüestió de temps que algú digués una cosa així:
¿Humilla 'El Hormiguero' a sus invitados internacionales?

“Justo antes de empezar el programa te dicen “Pásalo bien”, pero cuando acaba y sales de allí te das cuenta de que es imposible porque el programa parece estar diseñado para humillar a los invitados americanos: muestran fotos estúpidas de ti, hacen bromas sobre ti, la audiencia se ríe y luego a ti te llega la traducción y dices, “sí, se están riendo de mí”, pero no tienes tiempo a responder porque ya han pasado a otra cosa.”


Jesse Eisenberg (‘The Social Network’) entrevistat al programa d'en Conan O'Brien.