dimecres, 13 d’octubre del 2010

Sweet Margaret a la vila

Divendres a mitjanit teniu una cita. A la sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca hi ha l’únic concert de La Fira del 2010. No l’ha organitzat l’Ajuntament (malament!) sinó els Nens del Vendrell (enhorabona!). Sobre l’escenari dues bandes de la comarca; les millors. Plou com mai, guanyadors del concurs Tracks i Sweet Margaret, el millor grup de rock de tots els temps.

Feia 34 anys que Sweet Margaret no tocava a El Vendrell i ara ho fan amb la seva formació al complert. Després de les desavinences entre tots els components, a principis de 2010 el grup tornava als escenaris en format de trio. Veient que l’èxit, la fama i els diners tornaven als membres del grup, el quart sweet va decidir tornar. Ara la banda la tornen formen els quatre “sweets” originals.

Xavier Sanjuan (veu i guitarra)
Enric Batlle (bateria i coros)
David Peñalba (baix i coros)
Jordi López (teclats i coros)


Els Sweet Margaret en format trio a Aiguaviva.

Sweet Margaret és el grup que ho va petar a nivell mundial durant els 60 i els 70. Després de més tres dècades inactius i gràcies a algunes operacions d'estètica tornen a pujar als escenaris per reinterpretar els seus grans èxits. L’espectacle porta per títol: “Back on Tour 2010”. Rock and roll en estat pur. No us el perdeu!

3 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

La veritat que és una gran proposta. NO us la perdeu

Anònim ha dit...

Xavier,
en el sentit artístic de les paraules : MOLTA MERDA a Sweet Margaret.
Rosamaria.

Linus Urpí ha dit...

Xavier, no sé si les has vist però et passo un enllaç per veure unes quantes fotos més...