dimecres, 21 d’abril del 2010

SMS equivocats

Ahir, al mòbil de la feina vaig rebre dos SMS que no eren per a mi. El que em va cridar més l’atenció és que passés el mateix dia. Quina conjunció d’astres hi ha hagut perquè això passi? No ho sé, però ahir a mitja tarda vaig rebre això: “Carinyo no necesitamos que vengas hoy! mañana por la mañana te puede llamar cabrera? besiko.”

Un missatge directe al que no vaig poder fer cas perquè no sé on no havia d’anar i, en tot cas, no vaig anar-hi perquè després de la feina vaig anar directe a casa. A més a més, porto tot el matí esperant la trucada d’en Cabrera i, de moment, res de res.

El segon SMS erroni era més inquietant. El vaig rebre a quarts de dotze de la nit i us el transcric literalment: “Dos o tres veces hablando de mi persona me dijiste que las verdades duelen y que quién te quiere te puede hacer daño con ella. Hoy puede que te haya hecho daño, yo me siento fatal, pero cada vez te creía menos como amigo. Lo siento.”

El que ho sento sóc jo que t’has equivocat de número però està tan ben escrit, amb tant sentiment i diu tantes coses que no l’he esborrat.

M’encanta rebre SMS que no són per a mi. De fet, porto tot el dia pendent del mòbil per si en rebo més.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Un dia jo en vaig rebre un que deia:
Venimos a comer. Si puedes haz tortilla de patata.
Suposo que es van quedar sense dinar.
Rosa Maria.

Anònim ha dit...

a mi avui m'ha trucat un desconegut preguntant si jo era tamara. com que li he dit que s'equivocava, m'ha demanat qui era jo al que he contestat qui ets tu? ell m'ha dit que era bibi i que si el coneixia. m'he posat a riure i li he dit que s'equivocava un altre cop. com que insistia per saber qui era jo i ni que li hagues dit s'hauria quedat igual, he penjat el telefon.
que quedi clar, no soc tamara.

Anònim ha dit...

iep, pero li vas dir que s'havia equivocat no?ai pobre, si no es deu pensar que l'altre persona passa d'ell/ella!!!

Xavier ha dit...

rosa maria, i tu? vas menjar truita de patates aquell dia? :)

anònim no tamara, bona aquesta! i si et torna a trucar dóna-li records a la bibi de part meva.

pepa loves, "mira si es buena persona". vaig contestar els dos sms.

Xavier ha dit...

N'he rebut un altre!!! Diu així:

"Hola guapíssima!Crec k avui el teu home està tot el dia a la feina, has pogut deixar la nena amb la teva sogra?després em passo per casa i “parlem”...

Aquest no l'he contestat ;)