dimarts, 15 de desembre del 2009

RAC10

Avui m’han trucat de RAC1. Aviat farà 10 anys que van començar i estan preparant diferents coses per celebrar-ho. Enhorabona! Jo hi he col•laborat un 50% de la seva vida ja que hi vaig estar 5 anys, bàsicament al Tot és possible i El món a RAC1 amb el Xavi Bosch. La trucada era perquè els expliqués una anècdota del meu pas per la ràdio. M’han enxampat amb els pixats al ventre però he fet memòria i he recordat que un dels grans moments de treballar al Món eren les cançons que cantàvem a al secció “El millor del món” amb l’Òscar Perezdolz. Eren cançons que escrivia a quarts de cinc de la matinada, al tren, camí de la ràdio i que cantàvem a quarts de nou sota la batuta del gran tècnic (i millor amic) Dani Simón. La cagàvem moltes vegades i rèiem moltes més. I només hi havia una cosa que ens feia gravar la cançó d’una tacada: Jordi Margarit. Sí, quan la seva cara seriosa apareixia a les 09:00h. en punt perquè tenia hora d’estudi reservada, empassàvem saliva (glups!) i gravàvem la cançó a la primera. Gràcies Jordi i felicitats a RAC1.

4 comentaris:

Josep ha dit...

Ostres, no recorde haver-te escoltat mai.
De fet, no sé ni quina veu fas.

Alegria De La Huerta ha dit...

Em sembla que som molts que d'una manera o altra som part de RAC1. Xavier, aquestes neurones que se n'obliden del FórmulaCAT!!

Talp ha dit...

Ah les cançons de El millor del Món... quins records :)

Va, per qui les vulgui escoltar un altre cop (potser tu mateix)

http://www.amicsrac1.net/fonoteca/fonoteca.php?oprog=El%20M%F3n%20a%20RAC1&osecc=El%20millor%20del%20M%F3n&desglos=1&odataini=01-05-2000&odatafin=15-12-2009&oparaula=Perezdolz

Xavier ha dit...

josep, llàstima! t'ho vas perdre ;)

alegria, no me n'oblido!!! va ser genial el FórmulaCAT però destava el tep i emar1 perquè en un vaig estar-hi tres anys i en l'altre dos. malauradament el fórmula cat només va durar una temporada.

talp, com trobo a faltar els talps!