dijous, 17 de desembre del 2009

Baetúria diu adéu


Ja és oficial i fins i tot alguns diaris ho publiquen; per exemple aquest i aquest. El grup vendrellenc Baetúria ha plegat. De forma amistosa els membres del grup han decidit deixar-ho després d’un grapat d’anys fent bona música. Al seu currículum queda haver guanyat el concurs Sona 9 i haver publicat dos discos. Així que, fins que algú ho superi, són el segon grup amb més renom de la vila després dels Lax’n’busto. Per als que els hem seguit de sempre, per als que els hem recolzat, per als que hem comprat els discos, per als que hem anat als concerts, per als que els hem convidat a tots els programes de ràdio que hem fet, per als que som amics de bona part del grup i per als que som germans d’un dels integrants de la banda, és una llàstima. Són bons, ens ho han demostrat i estic segur que ho continuaran fent amb altres noms.

Us deixo amb una antologia de tots els seu vídeoclips.

Telephone



Ves badant



Suc de magrana


Adéu Baetúria, benvinguts nous projectes!

5 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Una gran pena. Eren originals i ho feien bé, però la crisis i telefònica també els ha afectat

Anònim ha dit...

La veritat no m'ho pensava pas!!havia pensat que tirarien amunt,l'ultim estava molt be,i l'havia sentit a icatfm i tot!llastima,ara ens haurem de conformar en escoltar-los a casa.:(

Alegria De La Huerta ha dit...

Els vaig conèixer mitjançant el teu programa i me'n vaig comprar un disc i la pena és que mai els podré arribar a veure tocar en directe... quina pena! Els vídeos que has posat m'agraden, són molt bones les cançons. El que em va atrapar des dels inicis era el so trencador aprofitant la sonoritat que donen instruments més aviat tradicionals, les lletres, tot. Una pena... però com diu la Pepa Loves, els podrem seguir escoltant als nostres reproductors.

Xavier ha dit...

pepa, ens queda el més important: la música.

alegria, gràcies per seguir-los gràcies als consells radiofònics d'un servidor. llarga vida als mp3 amb arxius de baetúria!

miquel, és aventurat dir que ha estat la crisi i telefònica. pel que sé res del que dius ha tingut a veure amb la decisió. amb tot, sí: eren originals.

Anònim ha dit...

El més bonic ha estat aquest final misteriòs sense saber que ha passat exactament ... com els Beatles ... guardeu bé els CD's, d'aqui 20 anys valdran una fortuna