dijous, 26 de novembre del 2009

La dignitat de Catalunya

Avui és un dia històric pel periodisme del país. Avui, com diu el meu amic Fran, els diaris han trobat el seu paper. Aquest matí El Periódico de Catalunya, Avui, La Vanguardia, El Punt, Diari de Girona, Diari de Tarragona, Segre, La Mañana, Regió 7, El 9 Nou, Diari de Sabadell i Diari de Terrassa demostren que hi ha molts punts que uneixen la majoria dels catalans. I d’això avui en diem: la dignitat de Catalunya.

“Després de gairebé tres anys de lenta deliberació i de contínues maniobres tàctiques que han malmès la seva cohesió i han erosionat el seu prestigi, el Tribunal Constitucional pot estar a punt d’emetre sentència sobre l’Estatut de Catalunya, promulgat el 20 de juliol del 2006 pel cap de l’Estat, el rei Joan Carles, amb el següent encapçalament: «Sapigueu: que les Corts Generals han aprovat, els ciutadans de Catalunya han ratificat en referèndum i Jo vinc a sancionar la llei orgànica següent». Serà la primera vegada des de la restauració democràtica de 1977 que l’alt tribunal es pronuncia sobre una llei fonamental ratificada pels electors.”

Llegeix tot l’editorial

3 comentaris:

Cristina ha dit...

La dignitat sí que és un bon motiu perquè tots els catalans ens unim i apretem a tota la colla de polítics, que ens enganyen vilment a cada moment i, a més, es pensen que no ens n'adonem.

Anònim ha dit...

Xavier! si em permets... per continuar estirant el carro:

http://www.elvendrelldecideix.cat/home.php

ignasi forcada

Xavier ha dit...

cristina, gràcies pel comentari. almenys ara sabem què ens uneix: la dignitat d'un estatut ja retallat.

ignasi, i tant si et permeto. elvendrelldecideix.cat jo votaré.