diumenge, 30 d’agost del 2009

Últims metres


Encarem la recta final. Últims metres del "Som així" a Catalunya Ràdio. Aquesta serà la setena i definitiva setmana. A partir de dilluns vinent ja venen els que fan programes tota la temporada i que, massa sovint, recelen dels que fem l'estiu. Tranquils: tots som pops, que cantava La Trinca. Nosaltres acomiadarem el programa fent-ho tant bé com sabem i amb convidats de categoria. Aquesta setmana passaran pel programa Mònica Terribas, Lluís Canut, Victor Amela, Pep Poblet i Llibert Fortuny. A més dels millors col·laboradors que hi ha a la programació radiofònica estival: Pep Torres, Màrius Serra, Marc Boada, Núria Coll i Francesc Orteu. Si ens vols seguir ho pots fer de dilluns a divendres de 12 a 14h.

6 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Molt bé xaval. ho tens tot controlat.

Alegria De La Huerta ha dit...

Abans de que s'acabi la temporada d'estiu... Ho heu fet molt i molt bé. He pogut reconèixer el Sanjuan que ja coneixia i m'han sorprès tantes altres. Som estiu, som així... i a veure si et podem seguir en el que facis durant els mesos d'hivern.

Xavier ha dit...

alegria, gràcies! sempre allà a l'altra banda!!! ets genial. a l'hivern farem un altre punt i a part a la carrera. ben aviat us ho explico al bloc. passarem pàgina però per avançar: sempre positiu! ;)

Alegria De La Huerta ha dit...

Xavier, jo ja no sé a quina banda estic, de la Diagonal o del que sigui. Gaudint els darrers dies i esperant a que donis més notícies ;)

Josep Manel Laliga ha dit...

Hi ha emissores que els programes d'estiu superen els de la temporada sencera.....

Xavier ha dit...

alegria, no es tracta d'estar a cap banda sinó d'escollir allò que més t'agrada!

josep manel, benvingut i gràcies per l'afalac. jo, de vegades, també ho penso.