dilluns, 3 d’agost del 2009

Segona setmana... i som així!

Buf! Ja hi som! Ja hem fet dues setmanes de Som Així i hem passat per totes les seccions un parell de vegades. En termes automobilístics diríem que ja hem fet el rodatge i ara al motor del programa ja li podem demanar tota la potència possible. I ho estem fent. La segona setmana ha estat la consolidació del que volem fer. Els engranatges funcionen, les seccions rutllen i els oients participen cada vegada més i amb més entusiasme. Les dues hores passen volant cada dia i la sensació de “en vull més” és el que segueix als senyals horàries de les dues del migdia.

I tot plegat amb entrevistes que m’han deixat un bon regust de boca. D’entrada el gran Tortell Poltrona, un excel·lent pallasso a qui, a cada nou espectacle i a cada nou encontre que tenim, acabo admirant més. Després en Pau Miró que és un tot terreny i un paio tan fàcil d’entrevistar. Gràcies, Pau. I dimecres tennis amb l’Albert Costa. Ell és tal com raja: assequible i gens pretensiós. I la gran sorpresa de dijous: els Ix! a qui els vam demanar una versió de la seva cançó “ràdio” per ser la sintonia del programa i La Carrau, grup consolidat en el panorama musical català, junts per fer una versió. I la sorpresa va ser total quan en David Mullor (cantant dels Ix!) va dir-me que volien fer, en primícia, una cançó “el gat” que anirà al proper disc de la banda. Un luxe! Gràcies per fer-lo possible.


Fent el pallasso amb en Jaume Mateu àlies Tortell Poltrona.




Albert Costa, capità de l'equip estatal de la copa Davis.





Ix! i La Carrau en directe! Un luxe per al Som Així.

2 comentaris:

Albert Recasens ha dit...

Felicitats crack!
El programa està realment molt bé, és amè i passa volant. Fins i tot te moments impagables, com les patates braves del London!? o la pregunta quim...?

Què t'anava a dir ha dit...

motl be xaval. Tu has nascut periodista i si no haguessis estudiat aixo també ho haguessis fet.