dimecres, 29 de juliol de 2009

Balanç de la primera setmana

Arrencar un programa de ràdio no és fàcil però és divertit. Són hores de feina, esforç, selecció i el clàssic assaig-error. Del primer al segon programa van canviar moltes coses. Del segon al tercer, algunes. I del tercer al quart, al cinquè i en endavant… ja hi ha poques variants.

La primera setmana ha estat excel•lent. Gràcies a tots els que m’heu acompanyat en aquesta aventura. Ara ja sabem fer el programa de dilluns, el de dimarts, el de dimecres, el de dijous i el de divendres. Per això, a partir de la segona setmana ja “només” es tracta de gaudir-ho.

Si voleu, m’hi podeu acompanyar cada migdia de 12 a 14h a Catalunya Ràdio. Només heu de tenir clar que Som així.Fent bombolles amb en Pep Bou durant el primer programa.


Parlant d'Infidels amb l'Aina Clotet.


Còctels amb Javier de las Muelas.


Le petit Ramon i Mazoni van fer un duet al Som Així.

4 comentaris:

Alegria De La Huerta ha dit...

A mi em va agradar molt i també vaig notar que a mesura que passava la setmana us anàveu deixant anar. Mira que va ser una putada que l'Aina vingués amb aquella veuasa de camionera ;) Per cert, jo no tinc feisbuc ni res d'això, però estaria bé que pugéssiu com a mínim una foto cada dia de l'entrevistat. Les del Bou són molt bones i pensava que seguiríeu. Ah... i sí, reconec part del Xavier que ja havia escoltat a, bé, tu ja saps a on ;)

Jordi Bru ha dit...

Moltes, moltes, moltes felicitats!!!! Un bon programa!!

Jordi

http://jordibru.blogspot.com

Raül Buira ha dit...

Magnífic programa!. La veritat és que em passen les dues horetes volant (t'escolto sempre que puc desde el despatx).

Xavier ha dit...

alegria, cada vegada estem més "sueltus" i això és nota, oi? l'entrevista amb l'aina va ser diferent... i divertida! intento anar penjant fotos al bloc i sí, sóc el mateix de l'altra banda de la diagonal (rac1) ja ho dic jo!

jordi, gràcies! gran foto amb auriculars i micro la teva...

raül, me n'alegro que t'agradi i que t'ajudi a passar millor les hores de despatx. salut i gràcies!