dimecres, 18 de febrer del 2009

No és alopècia... ens prenen el pèl

El PSC va omplir a vessar el Palau Sant Jordi el 7 de març del 2008, dos dies abans de les eleccions espanyoles, i uns dies abans que el PSOE s’atorgués la propietat intel.lectual dels 25 diputats dels socialistes catalans. Potser no es recorda, però Zapatero va fer un “apoyaré”. “En un any, l’Estatut s’haurà desplegat en tota la seva potencialitat”, va dir. Busquin el tall.

Bé, doncs la Generalitat ha obtingut la meitat dels traspassos que volia i Renfe és en via morta. 10 traspassos en dos anys de 235 previstos… Quan s’acabi el desplegament tindré uns 80 anys. Prometo caminar com l’Espinàs per poder-ho arribar a veure.

El problema és que potser d’aquí a uns mesos l’Estatut no el coneix ni la mare que el va parir, que diria Alfonso Guerra. Bé, ni la mare ni el pare ni els soferts ciutadans que van ajudar en el part d’un nadó que va quedar a la incubadora i que 30 mesos després no ens volen tornar encara que ja camini. Potser algú hauria d’exigir d’una vegada que ens el tornin cap a casa, vist que la famosa gallina i els seus ous es quedaran a Madrid.

Tian Riba, periodista (per a El Món a RAC1)

4 comentaris:

Josep ha dit...

Tranquil, en breu hi haurà eleccions al Parlament Europeu, i els catalans tindrem una meravellosa urna on desfogar-nos. Al P$O€ ja li va bé, al cap i a la fi, el Parlament Europeu té encara menys poder que el Parlament de Catalunya.

Els de la CUP no es presentaran, aquesta vegada. Així que caldrà estar al cas, a veure qui s'emporta el vot cabrejat

Becki ha dit...

Boníssim Sanjuan! Merci per publicar-ho... a més, en Tian és del meu poble! ;)

Què t'anava a dir ha dit...

Tu també ho pateixes encara que portis gorra.

Xavier ha dit...

josep, el problema del vot cabrejat és que no vota.

becki, de res. dóna records a en tian quan te'l trobis fent el vermut del diumenge per matadepera.