dijous, 19 de febrer del 2009

Exigim eufòria

Aprofiteu-ho. Mazoni treu nou disc: “Eufòria 5-Esperança 0” i la promoció de llançament inclou poder-te descarregar, de forma gratuïta, el seu primer senzill: “eufòria” de la web de l’emissora iCatFM. Si ho feu, tindreu 4’16’’ de bona música on sentireu en Jaume Pla cridant la tornada de la cançó: No n’hi ha prou amb la felicitat: exigim eufòria.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

grààààààcies!! No sabia quan treia el nou disc!!!! :D

Què t'anava a dir ha dit...

No m'agraden. Ho sento.

Josep ha dit...

La cançó és bona. Però, i la resta del disc?

Alegria De La Huerta ha dit...

Seguríssim que és fàcil baixar-la... però noi, no la trobo. A mi... m'encanten. En el darrer concert que van fer a València, a la Sala Matisse, ja van presentar la cançó Apocalipsi now i em va agradar molt. Al darrer disc tenien alguna anada d'olla que en directe m'agrada quan fusionen cançons però en disc no. Tinc entès i pel que vaig escoltar al Cabaret elèctric que sonaran una mica més rock i menys pop, a veure si em convencen ;)

Xavier ha dit...

grapa, de res.

josep, paciència. sortirà aviat.

alegria, al web d'icat sota la foto del disc que està sonant hi un bàner que va canviat. te'l mires una estona i una de les opcions serà descarregar-te "eufòria". salut i música!

Alegria De La Huerta ha dit...

Exigeixo eufòria ;)

Moltes gràcies... després de llegir el teu comentari vaig connectar amb iCatfm i el primer banner que va sortir ja era el de Mazoni ;)

Anònim ha dit...

De moment, el millor disc independent de 2009!!!