dimarts, 2 de desembre del 2008

Una batalla

Ahir vaig llegir aquesta notícia:

La pel•lícula Salvador, sobre l’assassinat de Salvador Puig Antich a mans del règim franquista, va superar l’entrevista de Julián Muñoz a Telecinco. La pel•lícula es va emetre el passat divendres en horari de prime time i va assolir una quota del 17’6%, superant l’entrevista protagonitzada per l’ex alcalde de Marbella i Jordi González, que s’apuntava un 16’5% en segona posició.

Atenció, preguntes: ¿hi ha fet diferencial català? ¿s’està acabant la tele-merda? ¿hi ha llum al final del túnel? Potser aquesta notícia és l’anunci que hem guanyat una batalla..., i la frase ja sabeu com acaba.

7 comentaris:

Josep ha dit...

El marge d'error de l'actual sistema de mesures d'audìència ja és superior a la diferència d'audiència entre TV3 i Tele5.

Però en tot cas queda clar que sí, que hi ha una tendència. I que si dones qualitat, tens públic.

Ara bé, tampoc és tan fàcil donar sempre qualitat.

I un altre dia parlem dels horaris, com és el cas d'Herois Quotidians.

adrià ha dit...

Si et va agradar la pel·lícula et recomano molt la novel·la sobre el Puig Antich del Francesc Escribano.

Què t'anava a dir ha dit...

HI ha vida al mon. Ja ho tinc clar.

Anònim ha dit...

tant debó fós així, però, a tall d´exemple, que siguem l´únic país del món on s´ha arribat a la 10a edició de Gran Hermano és una mostra que som els més marujes consumidors de telebasura del món. Jo reconec que Déu ni do la telebasura que he tragat durant la meva vida, però això del divendres, no té nom, i m´alegro enormenent que s´hagin gastat 350.000 € per entrevistar un paio que els ha reportat un 16.5% de share. A veure si se n´adonen

Unknown ha dit...

No crec en els audímetres.

Xavier ha dit...

josep/doc moriarty, jo tampoc crec en els audímetres però els que manen a les cadenes de televisió els tenen una fe cega.

adrià, la vaig veure al cinema

candi, la tele és cara, oi?

Alegria De La Huerta ha dit...

No la vaig poder veure a la tele... però sí al cinema. Fa força temps que no miro la tele, i de fet només ho faig quan torno a Barcelona perquè puc escollir i veure algunes coses de qualitat. Desgraciadament dilluns a la nit vaig estar veient HKM... però que malament està la ficció a les Espanyes. Per molts anys Salvador i la programació intel·ligent.