dimarts, 16 de desembre del 2008

Sabatot!



Deuen ser les imatges més vistes del que portem de setmana després dels dos gols del Barça amb la hòstia del Cannavaro inclosa. A mi em susciten una pregunta: a qui li fotrieu un sabatot? I dos?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

jo, li fotaria un bon sabatot a Curry Valenzuela, no la suporto!quina persona pafavoo!!!!

Què t'anava a dir ha dit...

Aixo si que es bo. aquest ja ha tingut el minut de glòria a la seva vida. a partir d'ara no deixaran portar sabates si vas a veure el bush

er-nest ha dit...

si mirem la foto es pot veure com el tio de darrera fa personal anti-esportiva al llançador..
l'haurien d'haver expulsat amb vermella directa!

Anònim ha dit...

Bàsicament a 3 cantants (ja sé que feriré sensibilitats però això dels gustos personals va com va)

La sabata dreta li fotaria pel cap a la Marina Rossell i demés vividors de la cultura catalana, l´esquerra al Manu Chao i demés cínics, i la del que trobés més a prop a la cantant de la Oreja de Van Gogh (a l´antiga, a aquesta encara no l´he sentit gaire), a aquesta per petarda i per cantar la canción más bonita del mundo

Anònim ha dit...

jajajaja que bo candi!!! jo a la rossell també!!

JORDI BRU ha dit...

Un sabatot??? A massa gent, però sobretot als polítics ineptes. Musicalment, a la Nuria Feliu, i en general... a tota aquella gent que no té principis, ni valors i que han vingut a aquest món, només a donar pel sac!!!

Queda dit!

Anònim ha dit...

molt bona aquesta Candi!! jo també em treuria els quesitos i li fotaria pel cap a la Núria Feliu per estar a "aquell barri de sants", a les dives operístiques (totes!! qui s'han cregut que som nosaltres) i al marilyn manson (per dat pel cul)! al bush, tb, però amb punteres de ferro i un gadget de cuxilles d'afeitar!!
Blai

Xavier ha dit...

gràcies a tots pels vostres sabatots!