dilluns, 2 de juny del 2008

Lie to them, Jack.

Si no segueixes Lost o no estàs al dia no ho llegeixis. Demà ja escriuré un post per a tothom.
Nit de cinefòrum al voltant de la season finale de la 4a temporada de Lost. Josep, Anna, Mireia, Gerard, Núria i jo a casa amb la boca oberta durant 1 hora i 23 minuts en un capítol que des del tercer minut ja va valer la pena. Quan tornem al final de la 3a temporada i veiem que Kate frena i fa marxa enrere amb el seu cotxe. Aplaudiments! El final era esperat i no hi va haver sorpresa: el mort és el meu estimat Locke (excel·lent actor quan fa de viu i que sobreactua –que ja és difícil– quan fa de mort). Però, això ja ens ho esperàvem. La sorpresa va ser la presència de Ben al velatori dient-li al Jack que han de tornar a l’illa. Uau!

A banda d’això el capítol ens deixa: la mort de Keamy i les conseqüències al vaixell, el pare de Jack apareixent abans de l’explosió (“you can go, now”... ¿què vols dir amb això?), el sacrifici de Sawyer saltant de l’helicòpter, el retrobament de Penny i Desmond ohhhh, en Ben movent l’illa, els traspàs de poders entre Benjamin i Locke i la gran conversa entre Locke i Jack: “Lie to them, Jack. If you do it half as well as you lie to yourself, they’ll belive you”. Premonitori i genial. Uff...!

Torna la travessia del desert. Fins l’any que ve no hi haurà nous capítols.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

SEGUIREM FIDELS, COM NO? PERÒ TINC UN PERÒ.
la primera imatge molt dubtosa de la sèrie. QUE ES AQUELLA ESCENA DE BEN MOVENT L'ILLA DE LLOC.... ufff! que entrem a la ciència ficció. A veure si a partir d'aquí entrerem en la era del "tot si val" i "tot ho justifiquem dient que l'illa es màgica"... ENTUSIASMAT PERÒ AMB POR DE QUE AIXÓ DEGENERI AMB LES TEMPORADES QUE QUEDA...


ah! felicitats, veig que has tornat amb força escrivint el bloc. Ara fins hi tot entro i tinc articles acumulats per llegir

Isaac

Xavier ha dit...

isaac, benvingut de nou. pel que fa a lost mai han amagat que és una sèrie de ciència ficció i la clau està en la quarta dimensió; o jugues als viatges espai i/o temps o no. jo jugo i m'ho passo teta. de fet crec que hi ha dos tipus de sèries: lost i la resta.